Zina

Masha

Laira Lidaro van Maranovski

Kitten adopteren

In de woonkamer wordt een rustig plekje gecreëerd voor mama poes, zodat ze op een rustige manier kan bevallen en gelijk wennen aan de toeschouwers die mee spieken. Op deze manier wennen onze kittens goed aan de normale dingen uit het dagelijks leven, zoals muziek, stofzuigen, visite, enz.

Elk kitten heeft een ander karakter en dat maakt de kat zo speciaal. Van moederpoes leren ze van mensen te houden, beleefd te zijn, spelen en ontelbaar meer dingen die een mens niet kan evenaren.

Mijn taak is vooral het genieten van de kleintjes, bijspringen als mama het te druk heeft en uiteraard het nieuwe personeel voorzien van mailtjes, foto’s, filmpjes en bakje koffie bij het kraambezoek.

Wij vragen je niet het hemd van het lijf, wij stellen geen eisen hoe je woont en hoeveel je werkt, we willen enkel liefdevol personeel met een groot dierenhart op de juiste plaats. We ontmoeten dan ook graag het nieuwe personeel tijdens kraambezoek voor kennismaking. Het kraambezoek vindt plaats als de kittens minimaal 6-8 weken oud zijn. 

Onze kittens krijgen een stamboom, enting boekje en chip, ze worden 2 maal ingeënt en 2 keer ontwormd en verlaten gecastreerd ons huis! Onze kittens krijgen een gezondheidsverklaring en kittenpakket mee naar hun nieuwe personeel. Wij vragen € 1.050,- voor onze kittens.  

*kittens naar ander land hebben we een ander beleid en prijs. I.v.m. de Rabies enting blijven de kittens tot minimaal 16 weken en vragen wij 100 euro meer voor de gemaakte kosten.

We verkopen onze kittens met een contract die in het welzijn van het kitten, koper en verkoper is opgesteld.

Heeft u interesse in een kitten van Cattery Meyta? Mail ons dan!

Kies uw taal


FacebookTwitterYoutubeE-mail